Hirdetés
dec.
14
Kiskőrösi adventi tér programjai

 
nov.
10
III. Kemencés és Gasztronómiai Fesztivál

 
febr.
28
VÉGET ÉRT AZ V. CLASSIC WINTER JÉGKORONG TORNA
A farkasok üvöltéssel üdvözölték az eredményhirdetést
Bővebben...
 
febr.
01
Classic Winter 2017 - Februárban ismét lesz jégkorongtorna Kiskőrösön
Ötödik alkalommal lesz Classic Winter, azaz Nemzetközi Jégkorong Torna Kiskőrösön a HC Kiskőrös szervezésében február végén.
Bővebben...
 
ápr.
12
Pincepörkölt főzőverseny
Fejesék és Némethék osztoztak az első helyen
Bővebben...
 
ápr.
12
Virágvasárnapra virágfánk
Ha az idei Agrár Expo fellépőinek népszerűségét rangsorolnunk kellene, gondolkodás nélkül mindannyian Borbás Marcsi nevét kiáltanánk. Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorának műsorvezetőjének főző, azaz sütőshowja méltó zárása lett a hetedik expónak. A Gasztroangyal, aki mára mozgalmat teremtett azzal, hogy arra ösztönzi az embereket, értékeljék a valódit, a természeteset. Marcsi érkezésénél és fellépésnél jobban, csak a színpadon készült virágfánk receptjére voltak kíváncsiak, így most azt is közzétesszük, sütést és étvágyat kívánva mindenkinek!
Bővebben...
 
márc.
02
Sikeres volt a Classic Winter Kiskőrösön
Negyedik alkalommal rendezte meg a HC Kiskőrös a Classic Winter Nemzetközi Jégkorong Tornát a Rajz Attila Jégpályán.
Bővebben...
 
febr.
23
Classic Winter Nemzetközi Jégkorong Torna Kiskőrös 2016. 02. 26- 27-28.
Már negyedik alkalommal rendezik meg Kiskőrösön a Classic Winter Nemzetközi Jégkorong Tornát a HC Kiskőrös  szervezésében Szekeres Károly elnök, valamint László Károly koordinálásával. A Rajz Attila jégpályán február 26-án pénteken, 27-én, valamint 28-án vasárnap ahol 4 ország csapatai küzdenek meg egymással.
Bővebben...
 
nov.
16
Kóstold meg az újboromat
Megtartották az idei újbormustrát Kiskőrösön
 
„Kóstold meg az újboromat” szlogennel november 14-én szervezte meg a Kiskőrösi Gondűző Borlovagrend és Kiskőrös Város Hegyközsége a helyi, valamint a környékbeli újborok mustráját. A Márton naphoz kapcsolódó programnak a dr. Kuti Szőlészeti és Borászati KftMediterrán Pincészete adott méltó helyet. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Frittmann János, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa elnöke, valamint többek között a solti, a soltvadkerti, az akasztói borrendek képviselői és Bóni László, a vajdasági DiBonis borászat tulajdonosa. A mustrán részt vehettek a mintákat leadó bortermelők is.
Bővebben...
 
márc.
31
Hírek az Exporól

 

A kormány az elfogadott Nemzeti Vidékstratégiában megfogalmazta, hogy 2020-ig 7 százalékról 20 százalékra akarja növelni a termelők által közvetlenül értékesített élelmiszerek arányát - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szombaton Kiskőrösön.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3