Hirdetés
jan.
05
Két napos az idei expo

2011. március 26-án, már második alkalommal rendezik meg Kiskőrösön a Városi Sportcsarnokban és annak udvarán, összesen 5200 négyzetméteren a Duna-Tisza közi Agrár Expot.

A szervező a Hazai Termék Kft. idén két napon keresztül várja színvonalas programokkal a látogatókat.

A térségben egyedülálló rendezvényen a gazdálkodók és a mezőgazdasági vállalkozások megtalálhatják a jelentősebb mezőgazdasági gépek, eszközök forgalmazóit, a növényvédelem tavaszi termékpalettáját, vetőmagokat és kertészeti termékeket. Egyes kiállítók rendkívüli akciókat hirdetnek az expo idejére.

A kiállítás és az előadások témái között szerepel a megújuló energiaforrások hasznosítása, alapanyagok és technológiák bemutatása.

A Duna-Tisza közi Agrár Expo célja a helyben termelt élelmiszerek értékesítési lehetőségeinek kiterjesztése, a kereslet-kínálat összehangolása, a térségi agroturizmus fellendítése.

Óriási termelői vásáron ismerkedhetünk a biztos forrásból származó kiváló magyar élelmiszerekkel. Lesz bor- és pálinkakóstoló, házi sonka, kolbász, őrölt paprika, méz, lekvárok, sajtok, házi savanyúságok, bio élelmiszerek, gyümölcslevek és még sok más…

Az expo meghívott vendégei között találkozhatunk szállodák, éttermek, közétkeztető cégek élelmezési beszerzőivel, külkereskedőkkel.

Szakmai előadásokkal várjuk a gazdákat, lovas- és kutyabemutató, élőállat kiállítás és gyermekprogramok szórakoztatják a családot!