Hirdetés
febr.
01
Classic Winter 2017 - Februárban ismét lesz jégkorongtorna Kiskőrösön
Ötödik alkalommal lesz Classic Winter, azaz Nemzetközi Jégkorong Torna Kiskőrösön a HC Kiskőrös szervezésében február végén.
Szekeres Károly klubelnök és László Károly idén is nemzetközi tornával pezsdíti fel és mondhatni zárja le a jégkorongos szezont február utolsó napjaiban a Rajz Attila Jégpályán. A február 24-26- ig tartó korongos dzsemborin várhatóan öt ország csapatai küzdenek meg egymással.
- A torna kiváló lehetőséget teremt a hoki nevének öregbítéséhez és a helyi hoki hagyományok ápolásához is - ezért hívjuk életre, immár ötödik éve, mondja Szekeres. Aki hozzáteszi: a jégkorong ugyan Kiskőrös legfiatalabb sportága, de dinamikus fejlődését mi sem bizonyítja jobban, hogy utánpótlás csapataik folyamatosan játszanak a Magyar Jégkorong Szövetség versenyrendszerében.
Az idei tornán öt együttes vesz részt. Magyarország, Erdély, Szlovákia és Szerbia mellett idén a finnek is képviseltetik magukat a három napos rendezvényen, melynek eredményhirdetése február 26-án, délután négy órakor várható. A  bajnokságra minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. A belépés ingyenes!