Hirdetés
márc.
11
Óriási játszmák az idei Classic Winteren!

Az eddigi legjobbra sikerült a HC Kiskőrös Hockey Club szervezésében a 8th Classic Winter Torna március 6-7-8-án, a kiskőrösi Rajz Attila jégpályán. A sokadik alkalomnak köszönhetően a szervezési feladatok megvalósítása simán és gördülékenyen zajlott.

 

A jégkorongtornát két korcsoportnak hirdették meg. A 30+ és a 40+ kategóriákban kilenc kiváló, tapasztalt csapat mérte össze erejét. Így lehetőséget biztosítottak az összeszokott játékosokból álló, valamint a kicsit kevésbé rutinos csapatoknak, hogy egyenrangú felekkel találkozzanak és csapjanak össze a pályán.

 

Mivel ez egy „öregfiú torna”, módosítottak a játékidőn, és a jégkorongban szokásos 3 x 20 perces játékidő helyett most csak 2 x 20 percig voltak a játékosok a pályán, egy-egy meccsen. További módosítást is bevezettek, mégpedig, hogy nem volt „testjáték”, illetve a „nagylövés” is tilos volt. Így elkerülhették a sérüléseket, a tiszta játék öröméért küzdöttek a fiúk.   

A meccsek vasárnap kora délután értek véget, ahol Szedmák Tamás alpolgármester méltatta a rendezvényt és a kiosztott díjak mellé a város boraival megajándékozta a csapatokat. A mostani résztvevők közül mindenki jelezte részvételét a következő évi tornára is.

A következők szerint alakultak az eredmények:

30+ korcsoportban:

  1. Morisson 1 (Csíkszereda)
  2. Csíkdánfalvi HC
  3. HK Spartak (Szabadka)
  4. HC Kiskőrös

 

40+ korcsoportban:

  1.  Old Boys L.M (Liptószentmiklós)
  2. Budapest Jégkert
  3. Felcsík
  4. Morisson 2
  5. Madaras

 

Egyéni díjak kiosztására is sor került:

·         Legjobb kapus: Bozik Péter -Old Boys LM

·         Legjobb csatár: Gergely Menyhárt Attila- Budapest Jégkert

·         Legjobb hátvéd: Fazekas Ervin- Morisson

A „Fair play” díjat a HC Kiskőrös csapata kapta.

 

Az esemény kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt. volt.